Welke fietsaccessoire past bij mij?

Onze webshop beschikt over een groot aanbod accessoires. Met al die keuze kunnen we ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In dit artikel lees je wat wij in huis hebben en of het ook bij jou past.

Fietsbellen

Een fietsbel is een must wanneer je vaak door de stad fiets. Je komt altijd wel mensen tegen die het hele fietspad bezetten. Een bel kan uitkomst bieden. Wat dacht je van de klassieke Hollandse fietsbel? We hebben zelfs elektrische fietsbellen.

Fietspompen

Sommige luxe stadsfietsen zijn al voorzien van een kleine fietspomp. Meestal is deze pomp bevestigd aan de binnenzijde van het frame. Wanneer je geen fietspomp hebt is het verstandig er eentje aan te schaffen. Je kan van een fietsband niet verwachten jaar in jaar uit hard te blijven. Een harde band zorgt ervoor dat je minder weerstand hebt waardoor je een stuk lichter fietst met dezelfde kracht.

Regenkleding

Een must voor de fietsende forens. Aangezien het in Nederland zo’n 150 dagen per jaar regent is regenkleding geen overbodige luxe. Een simpele regenponcho zorgt ervoor dat je volledig droog blijft en toch lichtgewicht kan fietsen. Neem een kijkje in ons aanbod regenkleding.

Sloten

De meeste fietsen in ons assortiment zijn standaard uitgerust met een goed slot. Ondanks dat deze sloten van de beste kwaliteit zijn kunnen dieven met het juiste gereedschap je slot in een paar minuten open krijgen. Vooral als je in de stad woont raden wij je een kettingslot aan zodat je je fiets altijd ergens aan vast kan zetten. Met dagelijks 300 gestolen fietsen ben je in Nederland met alleen een normaal slot niet meer veilig.

Snelbinders

Je verwacht het niet, maar we verkopen ook snelbinders. Sommige fietsen zijn niet standaard voorzien met snelbinders, terwijl ze zeker geen overbodige luxe zijn. Zo kun je bij ons al snelbinders kopen voor nog geen €5. Wel zo fijn toch?

Bart Spoked

administrator

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *