Al ruim 20 jaar een van de topmerken.

BMX-fietsen van We The People bij Spoked.nl.

In de webshop van Spoked, de BMX-specialist in Doetinchem, treft u ook de fietsen aan van We The People. Dit is al ruim 20 jaar een van de topmerken op BMX-gebied. Omdat de bikes van W.T.P. behalve betaalbaar ook nog eens kwalitatief uitstekend zijn, is dit een geschikte instapfiets voor de BMX’er. Wij leveren onder andere twee types, die ideaal zijn om mee te beginnen:

Curse
Dit type is verkrijgbaar in de standaardmaat met 20 inch-wielen en in een uitvoering met 18 inch-wielen, die bij uitstek geschikt is voor de jonge coureur. De W.T.P. Curse is afgemonteerd met uitstekende onderdelen, zoals Éclat-pedalen en Salt-remmen. De Curse is er in drie kleuren: zwart, rood en ‘raw’.

Arcade
Met zijn chroomkleurige frame is dit een echte blikvanger. De Arcade is voorzien van 20 inch-wielen, een speciaal W.T.P.-zadel en W.T.P.-handgrepen. Verder is hij geheel afgemonteerd met hoogwaardige Salt-onderdelen. Echt een BMX-bike om mee gezien te worden!

Wij adviseren u graag bij uw aankoop. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht via het contactformulier op de website of telefonisch via nummer 0314-700531.