Het eerste stapje van uw kind richting de BMX.

Top kwaliteit stuntsteps koopt u via Spoked.nl.

In de webshop van Spoked vindt u diverse stuntsteps. Deze zijn ideaal voor kinderen die het fietsen nog niet goed genoeg beheersen om veilig op een BMX-bike te kunnen stappen. U moet deze stuntsteps niet vergelijken met de stepjes die u in de speelgoedwinkel koopt. Die zien er weliswaar hetzelfde uit, maar met een ‘scooter’, de Engelse benaming voor een stuntstep, kunnen uw kinderen flinke sprongen maken zonder de step te beschadigen of zelfs te breken bij de landing.

In onze webshop verkopen we stuntsteps van de merken Blazer Pro, Slamm en Sacrifice. Dit zijn stuk voor stuk topmerken op het gebied van scooters. Wilt u een step aanschaffen? Vergeet dan ook vooral de nodige beschermingsmiddelen niet. Knie- en elleboogbeschermers, handschoenen en een helm zijn geen overbodige luxe.

Wilt u meer weten over onze stuntsteps? Of wilt u informatie over reserve-onderdelen? U kunt altijd bij ons terecht voor deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op via het formulier op de website of bel 0314-700531. Al uw vragen worden dan snel beantwoord.