Popal-fiets-bestellen

Popal. Maakt fietsen betaalbaar

In 1999 maakte de familie Popal zijn eerste stappen op de fietsenmarkt. Eén ding werd al snel duidelijk: er waren voornamelijk veel dure luxefietsen of veel goedkope wegwerpfietsen te koop. Een fijne fiets met een prima prijskwaliteit verhouding bestond eigenlijk niet. Dit gat wilden de broers Popal maar al te graag opvullen en dus besloten zij om zelf kwaliteitsfietsen te gaan maken voor een Hollands prijsje. In 2008 rolden de eerste echte Popal fietsen van de band. Sindsdien heeft het bedrijf talloze modellen ontwikkeld, van bakfiets tot vouwfiets en alles daartussen. Veel van deze modellen kun je snel en eenvoudig bestellen via Spoked.nl.

Hippe fietsen voor een Hollands prijsje

Nederlanders zijn gek op fietsen. Vandaar dat Popal trendy kwaliteitsfietsen maakt die passen bij de Hollandse nuchterheid. Een hippe fiets, maar dan voor zachte prijs. Een mooi voorbeeld hiervan is de Popal Daily Dutch N3. Deze stoere transportfiets heeft alles in zich om al je dagelijkse ritten zo comfortabel mogelijk te maken. De fiets is licht en handzaam. En dankzij de handige bagagedrager voorop kun je ook nog eens van alles meenemen.

Voor de vrouwen onder ons is de Popal Daily Dutch Season+ een leuk model. Een uitstekend voorbeeld van een hippe fiets voor een aantrekkelijke prijs. Deze fiets is zowel voor als achter voorzien van een bagagedrager, waardoor je veel bagage kunt vervoeren. Ideaal voor na het shoppen! Daarnaast maken de dubbele standaard en terugtraprem hem erg praktisch.

Onderdeel van de familie

Inmiddels mag Popal met meer dan 300 modellen een volwaardig Europees fietsmerk genoemd worden. Het merk is nog altijd een familiebedrijf en is ook op deze gedachtegoed gebaseerd. Popal heeft als ambitie om onderdeel te worden van het gezin. In elke schuur in Nederland een Popal fiets, voor jong en oud. Het merk staat voor drie eenvoudige kenmerken: kwaliteit, service & garantie en snel & betrouwbaar.

Bart Spoked

administrator

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *