Over Spoked

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Doetinchem of Zutphen? Dan ben je bij Spoked aan het goede adres. Spoked is in beide steden gevestigd in het centrum en goed bereikbaar. Je kunt voor een hoop bij Spoked terecht: een nieuwe fiets, het repareren van je fiets maar ook voor onderdelen. Spoked is tevens gespecialiseerd in de BMX. Dat maakt Spoked net een beetje extra bijzonder.

Naast winkels ook een webshop

Maar niet alleen de winkels zijn ‘Spoked’. Een webshop zorgt dat jij snel en gemakkelijk spullen voor je fiets kunt bestellen. We verkopen verschillende merken, er is voor ieder wat wils. Of je nu een nieuwe fiets zoekt of een fietsbel: wij hebben het in ons assortiment! We leveren in heel Nederland.

Goed voor BMX-lovers

Het grote voordeel van de webshop van Spoked is dat er een specialist op het gebied van BMX-fietsen achter zit.

Het is geen kwestie van bestelling ontvangen, verpakken, verzenden en klaar is Kees. Integendeel! Bij Spoked kun je je BMX online kopen en daarna altijd rekenen op deskundig advies. Zelfs het onderhoud kunnen wij verzorgen bij de winkels in Zutphen en Doetinchem.

Ook voor onderhoud kun je bij Spoked terecht

En niet alleen als je een BMX hebt. Goed onderhoud is cruciaal voor je fiets. Of je nou een Popalfiets hebt of een fiets van een ander merk: een regelmatige servicebeurt is belangrijk voor je veiligheid en levensduur van je fiets. Daarom krijg je bij aankoop van een stadsfiets bij Spoked drie servicebeurten cadeau! Mooi meegenomen!

Ongeveer 4 tot 12 weken na het eerste gebruik van de fiets is het belangrijk om een eerste servicebeurt te laten uitvoeren door een ervaren monteur. Dan is de fiets namelijk goed ingereden, heeft het vet zich verspreid tussen de lagers, zijn de spaken goed op de proef gesteld en heb je alles aan de fiets goed gebruikt.

Heb je je fiets elders aangeschaft en is deze toe aan een complete servicebeurt of reparatie? Dan ben je bij ons van harte welkom: wij repareren en onderhouden namelijk alle soorten fietsen, klein en grote reparaties!

Voor het vervangen van de band van je voorwiel betaal je maar 12,50!

De werkplaatsprijzen staan online

We hebben onze werkplaatsprijzen gewoon online staan. Lekker transparant. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onvoorziene kosten te staan.

Bart Spoked

administrator

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *