Fixed gear-fietsen van Bombtrack en Pure Fix Cycles. Ook single speed-fietsen.

Kies een van de trendy doortrappers in de webshop van Spoked.

Steeds vaker verschijnen in het straatbeeld sobere doortrappers. Dat zijn helemaal ‘uitgeklede’ fietsen zonder verlichting, spatborden, versnelling of pakkendrager en soms zelfs zonder rem. Met deze zogenaamde fixed gear-fietsen remt u door tegendruk te geven met de pedalen. In de webshop van Spoked.nl vindt u deze fietsen van de merken Bombtrack en Pure Fix Cycles:

De Bombtrack Script
Een racefiets eigenlijk bedoeld voor baanwedstrijden. Hij is dan ook gebouwd om snelheid te maken. Er zit een hoogwaardig crankstel op en het frame is stijf, zodat alle kracht via de ketting naar het achterwiel gaat. De Bombtrack Script is er in het blauw in maat M en chroomkleurig in maat L.

Pure Fix Cycles
Deze bikes zijn meer gericht op het stadsverkeer. Op deze doortrappers vindt u wel een handrem (alleen voor). Ze zijn verkrijgbaar in diverse flitsende kleurcombinaties.

Single speed fietsen

Verwant aan de fixed gear-fietsen zijn de single speed-fietsen. Dit zijn geen doortrappers, maar fietsen met maar één versnelling. Pure Fix Cycles rust haar single speed-fietsen uit met een Flip-Flop achterwiel. Dat heeft aan een kant een vast en aan de andere een vrijloop tandwiel. Door dit wiel om te draaien kan er geswitcht worden tussen fixed gear en single speed.

Wilt u alles weten over single speed en doortrapfietsen? Vraag het ons gerust. Vul het contactformulier op de website in en u heeft snel antwoord op uw vragen. Bellen kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 0575-470023.