BMX-les

BMX-les in Arnhem

Sinds het voorjaar van 2015 bieden wij in samenwerken met Janos Baars, Daan van Wezel en Steijn Leijzer BMX-lessen aan in de Skate Kerk Arnhem. Wanneer je kind pas net begonnen is met BMX’en en je nog niet zeker weet of het wel verstandig is hem op de openbare weg te laten fietsen kan het verstandig zijn hem onder toeziend oog te introduceren tot de basis van het BMX’en.

Skate Kerk Arnhem

Deze bekende skatehal in Arnhem is te vinden op de Rosendaalseweg, op steenworpafstand van de Jumbo en het pand van Omroep Gelderland. Sinds de zomer van 2010 is deze skatehal een bekend onderdeel van de stad geworden.

De lessen

De BMX-lessen worden gegeven door drie ervaren BMX’ers. Steijn, Janos en Daan geven vrijwillig lessen in hun vrije tijd. Er geldt echter wel een bijdrage van €10 per les. Als je niet over een eigen BMX-fiets beschikt kan je er eentje huren voor €5 per les.

Als je geïnteresseerd bent of simpelweg meer informatie wil hebben kan je een kijkje nemen op http://www.skatehalarnhem.nl/ of een mailtje sturen naar bmx@skatehalarnhem.nl

Bart Spoked

administrator

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *