Wil jij een BMX freestyle kopen? Dan ben je bij Spoked aan het juiste adres. Wij helpen je met deskundig advies, zorgen voor een snelle afhandeling en bieden uitstekende service. En dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Met een BMX van Spoked heb je gegarandeerd veel fietsplezier.

Vakkundig advies

Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte fiets. Heb je vragen over de maat, versnellingen, remmen of verlichting? Onze experts geven je graag persoonlijk advies en beantwoorden al je vragen.

Uitstekende service

Wanneer je een fiets bij ons koopt, kun je de beste service verwachten. Ook nadat je een fiets hebt aangeschaft. Daarom krijg je bij aankoop van een stadsfiets bij Spoked drie servicebeurten cadeau. Gaat er onverwachts toch iets kapot? Dan ben je bij ons van harte welkom. Wij repareren namelijk alles soorten fietsen, van klein tot groot.

Uitgebreid assortiment fietsen en accessoires

Wij hebben een ruime collectie aan fietsen en e-bikes. Van handige transportfietsen en populaire BMX fietsen tot vrolijke kinderfietsen en comfortabele e-bikes. Bij ons vind je precies wat je zoekt! Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan fietstassen, fietsendragers, fietsonderdelen en accessoires.